top of page
grote Zonnebloem

Beauty Professional oncologie

April 2017 behaalde ik, na een intensieve opleiding aan het Institute for Professional Care, mijn diploma van Beauty Professional Oncologie.

 

Je lichaam en geest krijgt veel te verduren door de behandeling tegen kanker. Een droge, gevoelige huid, een vale tint, broze nagels en de emotionele rollercoaster die je doormaakt…

In het ziekenhuis kan men al terecht voor verzorgingen en informatie, maar eens men het ziekenhuis verlaat valt deze zorg weg.

De drempel, die hoog kan liggen om dan naar een schoonheidsinstituut te gaan, kan en wil ik als Beauty Professional Oncologie verlagen.

Iedereen heeft wel eens nood aan een deugddoende ontspannende behandeling met een luisterend oor.

Sindsdien bied ik ook specifieke huidverzorgingen en relaxerende behandelingen aan die geschikt zijn tijdens en na een oncologische behandeling.

De herbalanceringsmassage.

Met deze massage trachten we de stressfactor en het emotionele welzijn te bevorderen. Dit is een streelzachte massage die ernaar streeft om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. 

Na de massage is uw lichaam opnieuw helemaal in balans.

" I want to be like a sunflower,
so that even on the darkest days
I will stand tall and find the sunlight."
DSC_0811.jpg

Bruidsmake-up

Je bent verloofd? Proficiat!

Jouw huwelijksdag, dat hoort de meest bijzondere dag uit je leven te zijn. 

Daarbij is het belangrijk dat je nog altijd jezelf bent. Ik streef ernaar een zo naturel mogelijke make-up aan te brengen.

Samen gaan we op zoek naar een make-up die bij je past!

Make-up waar je je goed bij voelt, waar je jezelf nog bent.

Daarnaast werk ik met uitsluitend minerale make-up. Is ideaal voor een bruid die niet gewoon is zich te maquilleren. 

Graag doe ik eerst een proefmake-up. Zo kunnen we samen overleggen en enkele looks uitproberen. Zo is er zeker geen stress op de dag zelf. 

Wens je graag meer info ivm bruidsmake-up neem gerust contact op. 

Er is ook mogelijkheid om de suite te maquilleren of bruidsarrangement.

Een stralende, natuurlijke look op de mooiste dag van je leven!
image_32.jpg

Jojoba Care

Verzorgingen op basis van jojoba olie en 100% natuurlijke geuren. 

Jojoba Care is een Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1999 met als doelstelling de ontwikkeling en commercialisatie van verzorgingsproducten op basis van jojoba olie en plantenextracten, wetenschappelijk onderbouwd en met aandacht voor ecologie en fair trade.

100% natuurlijke geuren en volledig vrij van bewaarmiddelen. Producten bevatten geen klassieke "parfums". De gebruikte plantenextracten bepalen voor 100% de geur. 

Bij Esthetiek Camille kan u terecht voor een deugddoende gelaatsverzorging die volledig aangepast is aan uw huidtype. Er wordt uitsluitend met de natuurlijke producten van Jojoba Care gewerkt. 

bottom of page